En xarxa
A Lafede prioritzem el treball en xarxa amb plataformes i moviments socials. Des de l'acció col·lectiva i organitzada, des del suport mutu, la solidaritat i l'internacionalisme, podem posar rumb a la Justícia global.
Formem part de
Xarxes catalanes
Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia

La Taula és una plataforma de 33 entitats catalanes que treballem per a Colòmbia. Va ser creada l’any 2002 i es constitueix com una xarxa de solidaritat i un espai de concertació per a la incidència política i la sensibilització de la societat catalana.
Xarxa de Transicions Feministes
Xarxa d’entitats de segon nivell que treballem per aconseguir canvis organitzacionals feministes, tant a les nostres pròpies entitats, com en les organitzacions sòcies i entorn proper.
Coordinadora Obrim Fronteres

Coordinadora d’entitats i plataformes de Catalunya que treballem per a la defensa dels drets humans i per una acollida digna.
Xarxes estatals
Coordinadora estatal d’ONG pel Desenvolupament

Fundada el 1986, la Coordinadora és la principal xarxa estatal d’organitzacions i plataformes socials que treballen a l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, la solidaritat internacional, l’acció humanitària i la defensa dels drets humans.
Red estatal de Coordinadoras Autonómicas de ONGD

Formada per 17 coordinadores autonòmiques d’ONGD, el seu objectiu és generar una agenda comuna per a enfortir les seves actuacions i defensar el valor de la cooperació des dels territoris.

Futuro en Común és una xarxa formada per més de 50 entitats (plataformes estatals, autonòmiques, ONG, sindicats i centres d’investigació) que ens unim per acabar amb les causes de la pobresa, les desigualtats i la destrucció del medi ambient.

Coalició d’organitzacions que treballem per defensar els drets humans en el context de les tecnologies digitals. L’objectiu és ampliar els espais de participació de la societat en la regulació i la governança de la intel·ligència artificial i els algoritmes, per tal d’aconseguir que aquestes tecnologies promoguin la justícia social.
European Digital Rights (EDRi) (col·laboració a grups de treball)

La xarxa EDRi és un col·lectiu d’ONG, experts, defensors i acadèmics que treballem per defensar els drets i llibertats de la ciutadania en l’àmbit digital a tot el continent europeu. Durant més de dues dècades, ha servit com a eix vertebrador del moviment dels drets digitals a Europa.

Xarxa europea formada per 20 membres de 13 països europeus que dona suport a iniciatives a Europa on els ciutadans tinguin un paper actiu i positiu en l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible i dels drets humans a tot el món.